Головне

Менеджер Кличка веде переговори про бій з Хеєм

11.10.2011 18:08 748 0

Менеджер братів Кличків Бернд Бенте підтвердив, що веде переговори про організацію бою між чемпіоном світу в суперважкій вазі за версією WBC Віталієм Кличком і колишнім чемпіоном світу в двох вагових категоріях Девідом Хеєм.

Про це він заявив у інтерв'ю Sky Sports.

"Менеджер Хея Адам Бут завжди говорив мені, що Девід офіційно завершить кар'єру в цей четвер ... Але також вони говорили, що він безумовно повернеться, якщо буде можливість провести бій проти Віталія або матч-реванш проти Володимира. Так що варіанти є", - сказав він.

"Ми з Адамом спілкуємося і знаходимося в постійному контакті. Ми ще чекаємо цифр від британського телебачення, щоб зрозуміти, чи виправдані там доходи. Потім ми або проведемо бій, або знайдемо іншого суперника для Віталія на лютий-березень наступного року", - зазначив менеджер.

Також Бенте заявив, що матч-реванш проти Володимира не має сенсу.

"Матч-реванш проти Володимира не має сенсу, тому що після першого бою немає ніяких питань. Можна розкручувати лише той бій, в якому присутня інтрига", - впевнений Бернд.

"Але бій проти Віталія - ​​щось інше. У Віталія зовсім інший стиль. Після бою в липні Віталій сказав, що хоче завершити справу, розпочату його братом. А це означає нокаутувати Девіда Хея. При цьому Девід сказав, що йому подобається стиль Віталія, він підійде йому більше", - цитує Бенте championat.com.

Коментарі ()