Головне

В Росії кажуть, що Бетербієва засудили у бою з Усиком рефері з США та Куби

07.10.2011 11:17 516 0

Нуріпаша Талібов, тренер боксера російської збірної Артура Бетербієва, що виступає в категорії до 91 кг каже, що чвертьфіналі чемпіонату світу з українцем Олександром Усиком його підопічного засудили судді.

"Поклавши руку на серце, можу сказати, що Артур не програв бій українцеві. Але як можна виграти, коли два судді (із США і Куби) давлять на кнопки, додаючи удари суперникові, в два рази частіше, ніж інші, і перебивають оцінки інших рефері? А в третьому раунді, коли Артур послав Усика в нокдаун і почав добивати, суперник тримав його за руки, а суддя не робив суперникові зауважень.

Після першого раунду здивувався, звідки українцеві нарахували шість ударів (проти двох у Бетербієва) - не можна ж у вазі до 91 кг рахувати кожне торкання. Другий раунд Артур виграє, а вони (судді) не дають йому наблизитися в рахунку, зберігаючи дистанцію в чотири очки. Третій раунд Артур знову виграє, це для усіх очевидно, а вони знову дають нічию (5:5). Про яку об'єктивність бою можна говорити"?, - цитує тренера РІА Новини.

Коментарі ()