Головне

Сіллах і Власов можуть зустрітися в Москві

05.10.2011 13:35 352 0

В андеркорті бою Лебедєв - Тоні на ризі можуть зустрітися 25-річний росіянин Максім Власов і 26-річний українець Ісмаїл Сіллах.

Про це повідомив організатор наміченого на 4 листопада в Москві боксерського шоу Володимир Хрюнов.

"Я дуже хочу, щоб цей поєдинок відбувся. Обидва - прекрасні боксери, які можуть влаштувати дуже напружений та видовищний бій. Спочатку Сіллах повинен був провести відбірковий поєдинок проти американця Кріса Генрі, але у того виникли проблеми з отриманням візи і зараз для Сіллаха підбирається новий суперник, яким і може стати Максім Власов. Зараз все залежить від промоутера Сіллаха компанії Square Ring і керівництва WBC. Вони повинні прийняти рішення", - сказав він.

"Сіллах напередодні оголосив про свої грандіозні плани, сказавши, що мітить на трон братів Кличків, а Власова тренує один з кращих російських фахівців Віктор Петроченко, який також працює і з Дмітрієм Пірогом. Все це говорить про те, що такий бій міг би стати справжньою окрасою майбутнього вечора боксу, поряд з головним боєм, в якому Дєніс Лєбедєв зустрінеться з Джеймсом Тоні", - цитує Хрюнова allboxing.ru.

Коментарі ()