Головне

Сіллах: "Хотілося б змінити братів Кличків на боксерському троні"

05.10.2011 08:50 224 0

Екс-капітан аматорської збірної України з боксу, а нині перспективний український боксер Ісмаїл Сіллах у майбутньому збирається змінити братів Кличків на боксерському Олімпі.

Про це він заявив у інтерв'ю офіційному фан-клубу братів Кличків.

"Зараз переді мною стоїть завдання стати чемпіоном у напівважкій вазі. Потім перейду у важку вагу і буду націлений на завоювання чемпіонського пояса в крузервейті. А далі спробую себе в суперважкому дивізіоні, благо, зростання дозволяє", - сказав він.

"Брати Клички зараз домінують в хевівейті, але ж вони не вічні. Дуже хотілося б змінити їх на боксерському троні. Для цього мені треба буде пройти дуже тернистий шлях. Розумію, що для втілення всіх цих цілей мені треба працювати не один рік", - зазначив боксер.

При цьому Сіллах з великою повагою ставиться до Віталія і Володимира.

"Краще їх в хевівейті зараз нікого немає - це факт. Я, до речі, розумію, чому американці зараз не в захваті від суперважкої ваги. Поставте себе на їхнє місце. Тільки з'являється "остання надія Америки", Клички одразу ж цю надію "опускають" на канвас рингу. І так проходить раз за разом, рік за роком. Кому з патріотичних американців сподобається дивитися, як багато років поспіль Віталій з Володимиром "місять" їх співвітчизників?!", - розповів Ісмаїл.

"Чесно кажучи, ми з моїм наставником Шадідом Сулукі до останнього моменту не вірили, що британець Девід Хей вийде на бій проти Володимира Кличка. Але в підсумку все вирішили гроші - і Кличко, і Хей зібрали божевільну касу з бою, а Володимир в черговий раз довів, що альтернативи йому з братом в хевівейті зараз просто немає", - підсумував Сіллах.

Коментарі ()