Головне

Седрік Босвелл: "Доктор Кличко, настав час повернути свій борг!"

23.09.2011 11:45 201 0

42-річний американський супертяж Седрік Босвелл звернувся з відкритим листом до чемпіона WBC в суперважкій вазі Віталія Кличка, в якому нагадав йому про те, що саме завдяки його згоді в 2003 році він отримав шанс на завоювання чемпіонського титулу в поєдинку проти Леннокса Льюїса, і тепер настав час повернути цей борг, давши такий самий шанс йому.

На думку Босвелла, він гідний битися за чемпіонський титул, а відмова означатиме, що Віталій ще не забув, як легко давалися американцеві спаринги з ним і його молодшим братом Володимиром Кличком.

"Доктор Кличко ... Природно ти знаєш, хто я такий. Однак, якщо ти забув, моє ім'я Седрік Босвелл. Я повністю впевнений, що ти пам'ятаєш, про те, що ми повинні були зустрітися на рингу 21 червня 2003 року в Лос-Анжелесі в одному шоу з поєдинком між Ленноксом Люісом і Кірком Джонсоном. Однак Кірк отримав травму, і Ленноксу був даний вибір: зустрітися зі мною чи з тобою. Леннокс обрав тебе.

Думаю, що ти пам'ятаєш і про те, що так як у нас був підписаний контракт на бій, твій шанс на поєдинок з Ленноксом залежав від моєї згоди. Відмовившись від свого права на бій з тобою, я дав тобі можливість битися за титул чемпіона світу і показати себе всьому світу як справжнього претендента. Боксерський світ вважав тебе малодушним, після того як ти відмовився продовжувати бій з Бьордом через травму плеча. Я дав тобі шанс довести, що всі вони неправі. І хоча ти вже був готовий відмовитися від бою з Ленноксом, розсічення дало тобі легкий вихід із ситуації. Атрибут чемпіона - це піти з рингу зі щитом чи на щиті, а не відмовитися від бою, сидячи на табуреті.

За мене говорить те, що в моєму послужному списку тільки одна поразка, коли я програв Джамілю Маклайну. Я не став відмовлятися від продовження бою, незважаючи на те, що зв'язки плеча відірвалися від кістки.

Доктор Кличко, настав час повернути свій борг! Я вважаю, що дав тобі шанс битися за титул чемпіона світу в суперважкій вазі. Зараз твоя черга дати мені такий самий шанс. Ти зобов'язаний дати прихильникам боксу можливість побачити тебе у поєдинку з цим претендентом, а не з розжирілим боксером з першої важкої ваги або з тим, кого ти вже перемагав. Давай битися. У мене є бажання, готовність і здатність зробити це. Поверни мені БОРГ", - цитує лист американця allboxing.ru.

Коментарі ()