Головне

Дмитренко: Вийшов би на ринг проти одного з Кличків хоч завтра

23.09.2011 00:00 455 0

Брати Клички роблять все вірно у якості чемпіонів, не підбираючи собі суперників, котрі могли б на рівних битися з українцями.

Про це заявив чемпіон Європи у суперважкій вазі Олександр Дмитренко, котрий вже давно мріє про поєдинок з одним із братів.

"Бій Кличко-Адамек? Там була гра в одні ворота. Адамек - напівважковаговик і в напівважкій вазі він боксував на всі сто, тому, що це його категорія. Потім він став чемпіоном у першій важкій. Правда, виглядав у ній вже не так яскраво. Однак суперважка вага - явно не його. Адамек хоч і старався, але напівважковаговик і є напівважковаговик. Незважаючи на те що набрав 20-30 кілограмів", - каже Дмитренко.

"Чи дозрів я до бою з Кличками? Я б боксував. Такий шанс випадає не щодня. Вийшов би на ринг проти одного з братів хоч завтра. Але вони розглядають мене як конкурента, і тому в різних інтерв'ю згадують імена інших суперників", - скаржиться він.

"Але це сміх! Клички почали активно боксувати з напівтяжами і бійцями першої важкої ваги, що піднялися в суперважку. Зараз Володимир, наприклад, буде битися з Мормеком. Клички роблять все вірно з точки зору заробітку грошей. Німецьке телебачення погоджується транслювати їх поєдинки. В Америці, де люди жадають крові і видовищ, такого і близько б не було", - впевнений Дмитренко, пише sportbox.ru.

Коментарі ()