Головне

Бермейн Стайверн має намір "вкласти спати" Віталія Кличка

19.09.2011 15:51 531 0

Команда американського супертяжа Бермейна Стайверна (21-1-1, 20 КО), офіційного претендента на титул чемпіона світу за версією WBC, яким нині  володіє Віталій Кличко (43-2, 40 КО), впевнена в тому, що їх 32-річний нокаутер переможе українця.

Про це заявив Каміл Естефан, глава Eye Of The Tiger Management.

"Віталій класно провів бій з Томашем Адамеком. І хоча поляк всю душу вклав у героїчну спробу завоювати титул, він був занадто малий для такого завдання. Віталій потім заявив, що хоче зустрітися з Девідом Хеєм. Але британець теж малий для нього, який же він супертяж? Так, з маркетингової точки зору такий бій в Англії продасться добре, але хто справді хоче бачити цей поєдинок?", - сказав він.

"А ось наш хлопець - масивний супертяж, який, до того ж, нокаутер. Нехай в нього всього 188 см зросту, у нього статура танка, і якщо Віталій буде так само ходити по рингу з опущеними руками, Бермейн його просто "укладе спатки". Пора б уже, нарешті, братам Кличкам почати зустрічатися зі справжніми супертяжами, і перестати знущатися над крузерами і напівтяжами", - цитує Естефана vringe.com.

Коментарі ()