Головне

Швейцарія хоче організувати бій Валуєв-Кличко

01.09.2011 15:44 128 0

Мер Берна (Швейцарія) Александер Чеппет докладає великі зусилля для того, щоб в 2012 році організувати в цьому місті чемпіонський бій у суперважкій вазі.

У Чеппета хороші зв'язки в світі боксу, вважає bernerzeitung.ch: він на "ти" з Марселем Віслером, який представляє інтереси Кличків на швейцарському ринку, а також дружний з обома братами з 2009 року і навіть навідувався до них в Київ.

"На швейцарському економічному форумі я попросив Віталія Кличка провести ще один бій в Берні", - повідомив Чеппет місяць тому на прем'єрі фільму про братів Кличків.

Марсель Віслер, який організував у 2009 році бій Кличко-Джонсон в Берні, зважує можливість проведення бою одного з Кличків у Швейцарії в 2012 році: "Вся Європа хоче бачити у себе братів. Найкращі шанси на це мають Цюріх, Берн і Тун". Враховуючи дружні стосунки мера Берна з Кличком, найбільш кращий Берн, вважає Віслер.

Найбажанішим суперником для організаторів був би добре знайомий швейцарцям екс-чемпіон світу Микола Валуєв (в 2007 році в Базелі відбувся бій Валуєв-Маклайн). Чеппет жартує, що вже почав вчити російську мову, "щоб умовити Валуєва на бій у Берні", пише allboxing.ru.

Коментарі ()