Головне

Поліція ще має дати дозвіл на проведення бою Адамек - Кличко на стадіоні у Вроцлаві

31.08.2011 11:52 391 0

Польська поліція 8 вересня має оприлюднити рішення щодо можливості експлуатації нового муніципального стадіону у Вроцлаві, збудованого до чемпіонату Європи з футболу 2012 року.

Зокрема, йдеться про проведення тут 10 вересня великого боксерського вечора, головним поєдинком якого стане бій за звання чемпіона світу за версією WBC між володарем почесного поясу українцем Віталієм Кличком та претендентом ыз Польщі Томашем Адамеком.

Як розповів представник міської ради Вроцлава Міхал Яніцкі, 7 вересня правоохоронці відвідають євроарену з інспекційним візитом.

"Наступного дня ми можемо отримати рішення, або коментарі щодо того, що   необхідно покращити на об'єкті. В даний час ми   в постійному контакті з поліцією і знаємо, що  маємо підготувати", - зазначив Яніцкі.

Втім, навіть у разі негативного висновку правоохоронних органів щодо організації безпеки під час масових заходів на стадіоні, мер приймаючого міста може дати дозвіл на проведення бою Кличко - Адамек. Водночас, уже найближчої суботи, 4 вересня, футбольна арена відкриє свої двері для всіх охочих власними очима побачити новозбудований об'єкт, повідомляє Інформаціний центр Україна-2012. 

Коментарі ()