Головне

Маркес: Мені потрібно нокаутувати Пакьяо

22.08.2011 11:13 443 0

12 листопада чемпіон WBA/WBO/The Ring в легкій вазі Хуан Мануель Маркес утретє зустрінеться з екс-чемпіоном світу в семи вагових категоріях і діючим чемпіоном WBO в напівсередній вазі філіппінцем Менні Пакьяо.

У першому поєдинку цих боксером була зафіксована нічия, в другому перемогу розділеним рішенням суддів виграв Пакьяо. Проте, Маркес вважає, що ці обидва поєдинки виграв він. Тому тепер Маркес не збирається віддавати результат бою в руки суддів, його завдання - нокаутувати Пакьяо.

Цей бій пройде в проміжній ваговій категорії до 144 фунтів (65,3 кг). Два роки тому Маркес вже виходив на ринг в цій вазі і розгромно програв американцеві Флойду Мейвезеру-молодшому.

"Коли ми билися (з Пакьяо), я завдавав значно більше силових ударів, - цитує Маркеса allboxing.ru  з посилання на BoxingScene.com, - але судді вирішили інакше. Щоб усього цього уникнути, треба його нокаутувати, і я битимуся з розрахунком на це. Це дуже складно, але можливо.

Я вже переміг його двічі, і зараз єдина різниця - це вага. Я працюю над тим, щоб набрати вагу, зберігши при цьому швидкість і потужність. Бій з Мейвезером, той досвід мені допоміг".

Коментарі ()