Головне

Маріуш Вах може вийти на бій з одним із братів Кличків у 2012 році?

04.08.2011 09:22 290 0

Польський супертяж Маріуш Вах, який у минулому бою відправив ірландця Кевіна Макбрайда у важкий нокаут, привернув увагу чемпіонів: у польській пресі з'явилася інформація, що у Ваха є шанс в наступному році зустрітися з одним із братів Кличків.

Як повідомив eurosport.pl промоутер боксера Маріуш Колодзей, команда Кличків офіційно висловила зацікавленість у поєдинку з Маріушем Вахом.

"Брати шукають свіжу кров - молодих спортсменів без поразок, але більшість сучасних суперважкваговиків не відповідає цим вимогам. Вах відповідає вищезгаданим критеріям і в цьому його перевага", - сказав він.

"Він багато років тренувався у Польщі, у США ж він не провів і року, але вже встиг заробити гарне враження. Поки ще рано проводити поєдинок за чемпіонський титул. Слід пам'ятати про те, що справжні тренування і серйозна підготовка до боїв почалася в кінці минулого року, коли він перейшов в Global Boxing", - зазначив промоутер.

Колодзей впевнений, що Вах буде готовий до чемпіонського поєдинку в наступному році

Маріуш буде готовий до чемпіонського поєдинку в наступному році. Звичайно, перед титульним боєм Ваху знадобляться зустрічі з хорошими суперниками. Ми плануємо три таких поєдинки", - цитує промоутера allboxing.ru.

Коментарі ()