Головне

Павлік відмовляється виходити в ринг

04.08.2011 00:42 340 0

Екс-чемпіон світу в середній вазі Келлі Павлік відмовився виходити в ринг всього за чотири дні до бою 6 серпня проти Даррена Каннінгема і не збирається боксувати в подальшому, якщо йому не піднімуть гонорари.

Промоутер американця Боб Арум запропонував йому $ 50,000 за поєдинок проти Каннінгема і $ 1.35 мільйони за бій з Лучаном Буте, який був попередньо намічений на листопад.

За словами Павліка, він не згоден виходити за таку суму в ринг проти канадця, так як Міккель Кесслер пропонувався гонорар у розмірі $ 3.5 мільйонів. Келлі також заявив, що він вважає себе більш значним і відомим ім'ям у боксі, ніж Кесслер.

Відмова від бою за такий короткий проміжок часу Павлік пояснив тим, що сам отримав контракт із зазначеним гонораром всього за тиждень до бою.

"Мені заплатили $ 350,000 за бій з Мігелем Еспіно, $ 1.5 мільйони за бій з Рубіо, потім $ 3 мільйони за те, що я перестрибнув через дві категорії і бився в напівважкій вазі з Бернардом Хопкінсом. Навіть після 13-місячної перерви за бій з Альфонсо Лопесом я отримав $ 275,000. А потім мені запропонували $ 50,000 і сказали, що я буду битися з лівшею всього через п'ять тижнів", - згадує він.

"Ні, цього не буде. Зараз всі говорять: "Ось, він відмовився від бою через особисті проблеми". Ні! Я відмовився тому, що мені нема чого більше битися. Я можу піти з боксу. Мені не потрібні гроші настільки сильно. Я втомився бути лялькою у чиїхось руках", - скаржиться боксер.

Але як повідомляють джерела близькі до процесу переговорів по бою Буте - Кесслер, гонорар данця повинен був скласти "всього" $ 750,000 плюс відсоток від телеканалу Showtime і весь прибуток від продажів бою на телебаченні Данії. Навіть при найсприятливішому розкладі для Кесслера з телеканалами, його загальний гонорар від бою склав би меншу суму, ніж запропонована для Павліка, пише boxnews.com.ua.

Коментарі ()