Головне

Чемпіонат світу (юніори). Замотаєв, Петров та Каплін вибороли бронзові нагороди

30.07.2011 18:01 307 0

Ще троє українців припиняють свої виступи на півфінальній стадії чемпіонату світу, що відбувається у Астані (Казахстан), проте, оптимізму додає той факт, що бронзові нагороди Дмитро Замотаєв, Віктор Петров та Борис Каплін все ж таки занесли до свого активу.

Про це повідомляє офіційний сайт ФБУ.

Свій півфінальний бій проти боксера з Іраку, Дмитро Замотаєв (в.к. 46 кг.) розпочав більш ніж впевнено. Дмитро повністю домінував на ринзі і наносив переважну кількість ударів точно в ціль. Рахунок після першого раунду став 6:3 на користь українця.

Проте, заключні два раунди Дмитро несподівано здав. І якщо у другому раунді наш боксер ще намагався створити супротив, то у останньому було помітно, що у українця просто не залишись сил для того аби відіграти відставання. В підсумку глядачі побачили цікавий та насичений бій, переможцем з якого вийшов боксер з Іраку. Підсумковий рахунок зустрічі 13:16.

Що стосується півфінальних боїв Віктора Петрова (в.к. 50 кг.) та Бориса Капліна (в.к. 54 кг.), то обидва поєдинки пройшли майже за однаковим сценарієм. Нажаль, але наші боксери поступилися своїм опонентам в усіх раундах майже за усіма компонентами так і не змігши нав'язати боротьби. Підсумкові рахунки - 4:10 та 17:23 відповідно.

Коментарі ()