Головне

Віталій Кличко: Різницю в рівні Володимира та Хея ви побачите на рингу

01.07.2011 19:29 348 0

Девід Хей фактично приречений на поразку від Володимира Кличка "за сукупністю факторів" - неповаги до суперника, менш вражаючих фізичних даних та настрою на поєдинок.

Про це "Спорт-Экспрессу в Украине" заявив брат Володимира, Віталій Кличко.

"У хлопця все менше і менше шансів ухилитися від бою. Але хто знає, що він ще зможе вигадати. Може, по дорозі на ринг спіткнеться", - жартує Віталій.

"Я не чув від нього слів поваги, він вже дозволив собі занадто багато зайвого, і я хотів би почути, як він повторить образи на прес-конференції після бою", - сподівається він.

Віталій зазначив, що передбачити, як складеться бій його брата та Хея не може ніхто, але українець перебуває у відмінному настрої.

"Він повністю сконцентрований на поєдинку, з наближенням якого атмосфера навколо бою загострюється. Хей привіз з собою бійців ММА з боїв без правил, мабуть, відчуваючи себе не зовсім впевнено", - каже Віталій.

"Британець поступається Володимиру у вазі майже десять кілограм? Це говорить про те, що Хей - не справжній важковаговик. Різницю в рівні двох цих боксерів ви побачите завтра на рингу", - пообіцяв він.

Коментарі ()