Головне

Володимир Кличко каже, що вчився на боях Тайсона і Льюїса

23.05.2011 08:42 453 0

Чемпіон WBO і IBF у надважкій вазі українець Володимир Кличко вважає Леннокса Льюїса боксером, який є гідний наслідування.

"Для мене Люїс є людиною, гідною наслідування, - сказав Кличко-молодший в інтерв'ю Daily Star. - Леннокс досяг найвищих висот, тому що його тренував Стюард, здатний пояснити особливості техніки Леннокса краще, ніж будь-хто.

Я безперечно взяв дещо від Люїса і Майка Тайсона, навіть враховуючи різницю в наших фізичних даних. Проте Стюард не хоче перетворювати мене на другого Люїса. Він дозволяє залишатися самим собою.

Після дострокових поразок від Сандерса і Брюстера за одинадцять місяців, я по-справжньому полюбив бокс. Це було для мене величезною мотивацією. Будь я в змозі щось змінити, то і тоді б залишив усе без змін. Без того гіркого уроку, я б ніколи не став тим, ким я є зараз.

Для мене Девід Хей передбачуваний. Він не може боксувати, як Люїс або Тайсон. З якими шаховими фігурами я міг би порівняти Хея? Не хочу називати його королевою або королем. Можливо він слон, тому що агресивний. Слон - одна з найбільш небезпечних фігур в шахах", - цитує Кличка sportbox.ru.

Коментарі ()