Головне

Кличко нокаутував Соліса у першому раунді

20.03.2011 00:17 1932 0
Кличко нокаутував Соліса у першому раунді

Віталій Кличко легко захистив титул чемпіона світу у надважкій вазі за версією WBC у двобої з кубинцем Одланьєром Солісом. Наприкінці першого раунду після серії ударів та атаки Соліса, кубинець отримав зустрічний правою у скроню і завалився на підлогу рингу, при цьому підвернувши ногу.

Після того як до Соліса підбіг суддя, він почав відраховувати нокдаун, але зупинив бій, зафіксувавши нокаут, коли зрозумів, що кубинець не зможе продовжувати поєдинок.

Очевидно, що після зустрічного в скроню у Соліса просто відмовила ліва нога, і це був чистий нокаут від українця, а все інше, то його наслідки.

Сам же бій очікував бути видовищним, але не судилося, ні вболівальникам у Кельні, ні шанувальникам боксу біля телевізорів. Соліс хоча і розпочав бій другим номером, але викидав швидкі удари і влучав у Кличка-старшого з гарною періодичністю. Українець тримав Соліса на дистанції, дістаючи фірмовим правим джебом. Після ж чергової атаки Соліса і сталася така неприємність для кубинця у виді нокауту.

Після того як суддя зупинив бій, а Соліс пошкутильгував у свій кут рингу, Кличко щось намагався кричати кубинцю, але тому вже було не до істерики від українця, він обдумував причину своєї неочікуванно швидкої поразки.

Віталій уже вшосте захистив титул чемпіона.

Коментарі ()