Головне

Хей: У бою Кличко- Соліс буду вболівати за українця

16.03.2011 09:16 491 0

Чемпіон WBA у надважкій вазі Девід Хей у поєдинку Віталія Кличка проти кубинця Одланьєра Соліса, який пройде 19 березня, буде вболівати за українця.

Зазначимо, що Хей знає Соліса ще з любительських часів, і в 2001 році він програв кубинцю на чемпіонаті світу у Белфасті (Ірландія).

"Усе залежить від Соліса, тому що усім відомо, що робитиме на рингу Віталій. Він робить це усю свою кар'єру. Він використовуватиме свій зріст і довжину рук, і буде готовий боксувати усі дванадцять раундів. У нього міцне підборіддя, тому Соліс не може розраховувати на те, щоб накинутися на нього і нокаутувати. Проти Віталія можна битися тільки з ідеальним планом на бій, і якщо є ще хто-небудь окрім мене, хто здатний на це, то це Соліс.

120-кілограмовий Соліс не переможе Віталія, але 100-кілограмовий Соліс може це зробити, Усе залежатиме від того, чи привів Соліс себе у форму. Якщо так, він може представляти загрозу для Віталія.

Я бився з Солісом, коли він важив 91 кілограм. Зараз він важить 115-120 кілограм, і втратив ті переваги, які у нього були в любителях. Сподіваюся, Віталій не програє. Я не хочу позбутися можливості фінального протистояння з Віталієм, шансу на завоювання усіх чотирьох поясів і перемоги над старшим братом", - цитує Хея allboxing.ru з посиланням на Daily Mail.

Коментарі ()