Головне

Мартінес нокаутував Дзинзирука

13.03.2011 07:09 892 0
Мартінес нокаутував Дзинзирука

Аргентинець Серхіо Мартінес виграв діамантовий пояс WBC у середній вазі, нокаутувавши українця Сергія Дзинзирука у 8 раунді.

Для українця ця поразка стала першою в його професійній кар`єрі.

Після Пола Вілльямса та Келлі Павліка у Мартінеса дійшли руки і до Дзинзирука. У перших двох раундах Дзинзирук добре захищався і намагався дістати Мартінеса правим джебом. Не завжди це виходило, але бій був більш-менш рівний.

З третього раунду почала позначатися перевага Мартінеса, який був більш рухливий і більше бив. У четвертом раунді Дзинзирук впереше побував у нокдауні після лівого прямого від аргентинця, але швидко оговтався.

У п`ятому раунді українець знову доторкається руками до рингу і суддя знову відраховує нокдаун. У наступному раунді Мартінес продовжує влучно бити українця, а Сергій викидає все менше ударів. Сьомий раунд виграв Дзинзирук, який кілька разів гарно дістав суперника своїм джебом.

Восьмий раунд став тріумфом Мартінеса. Після двох нокдаунів, коли аргентинець просто "розстрілював" українця своєю вбивчою лівою, Мартінес відправляє Дзинзирука на підлогу рингу втретє, і рефері фіксує технічний нокаут.

Згідно статистики Мартінес наніс 226 точних ударів, а Дзинзирук 160. Зазначимо, що незважаючи на поразку Дзинзирук зберіг титул чемпіона світу за версією WBO у першій середній вазі.

Коментарі ()