Головне

Адамек домовився про бій з одним із братів Кличків в Польщі

25.01.2011 10:15 737 0

Представники екс-чемпіона світу у двох вагових категоріях Томаша Адамека і й двох чемпіонів світу у надважкій вазі братів Кличків домовилися про проведення одним із братів захисту своїх титулів проти Адамека у вересні цього року в Польщі, повідомляє allboxing.ru з посиланням на ESPN.com.

"Це неймовірно, я просто не можу знайти слів, - сказала промоутера Адамека Кеті Дува. - Так завзято йти разом з Томашем до поставленої мети - перейти в суперважку вагу й добитися бою за титул, - і добитися цього. Ми привели його до мети й домовилися про гарні умови".

Представник промоутерської компанії братів Кличків K2 Promotions Бернд Бенте підтвердив, що угода була підписана в понеділок.

"Обидві сторони пішли на зміну своїх умов, і зараз ми домовилися про все. Обидві сторони готові до проведення бою у вересні", - сказав Бенте. Двобій пройде на одному з нових стадіонів, що будуються зараз у Польщі до чемпіонату Європи 2012 року.

"Така можливість з'явилася завдяки тому, що в Польщі будуються нові стадіони. Це буде грандіозна подія для країни", - сказала Дува, відзначивши, що два стадіони: у Варшаві й Вроцлаві претендують на проведення бою.

Для того, щоб цей двобій міг відбутися Томашу Адамеку необхідно перемогти в проміжному двобої, який відбудеться 9 або 16 квітня в Катовіце (Польща). За словами Дуви, тепер їх не цікавить відбірковий двобій за версією IBF проти Семюела Пітера, і суперник для квітневого бою буде оголошений пізніше.

Обом братам Кличкам теж варто провести захисти своїх титулів навесні цього року в Німеччині. Чемпіон WBC Віталій Кличко зустрінеться з Одланьєром Солісом 19 березня в Кельні, а Володимир Кличко, що володіє титулами WBO і IBF проведе двобій проти Дерека Чісори 30 квітня в Мангеймі.

Якщо обидва Клички програють, угода з Адамеком втратить свою силу, повідомили представники обох сторін. Якщо тільки один із братів втратить свій титул, Адамек зустрінеться з іншим братом. У випадку успішного захисту титулів обома братами, Віталій і Владимир самі вирішать, хто з них вийде на ринг проти Адамека у вересні. Проте, Бенте й Дува повідомили, що в цьому випадку швидше за все суперником Адамека стане Володимир Кличко.

За словами Дуви, вона не зіштовхнулася в переговорах із Кличками з якимись серйозними труднощами. "Я не зустрічалася ні із чимось таким, про що кажуть інші, - сказала Дува. - Я знаю радника Кличка Шеллі Фінкеля вже 30 років, і можливо це зіграло свою роль. Але коли ми почали переговори з Берндом, ми відразу знайшли спільну мову. Я вмію домовлятися й у мене не було ніяких проблем. І в мене є боксер, який сказав: "Я цього хочу, іди й добийся бою".

Зараз Бенте й Дува мають намір відвідати обидва стадіони в Польщі, щоб вислухати їхні пропозиції, а також провести переговори з американськими телеканалами НВО й Showtime. Бенте відзначив, що вони бажають домовитися з Showtime, тому що відносини братів із НВО недавно погіршилися.

Коментарі ()