Головне

Бахтов: "Ні Чісора, ні Соліс не зможуть протистояти Кличкам"

21.01.2011 10:45 417 0

Ні олімпійський чемпіон кубинець Одланьєр Соліс, ні британець Дерек Чісора не зможуть протистояти братам Кличкам.

Таку думку висловив відомий російський супертяж Дєніс Бахтов, пише sportsdaily.ru.

"Я впевнений: Володимир переможе Чісору достроково, ну а Віталієві хоч і можуть знадобитися всі дванадцять раундів, він теж не віддасть свій пояс. Звичайно, всі говорять, що Одланьєр був олімпійським чемпіоном, у нього швидкі руки, до того ж він дуже агресивний.

Але золоті часи кубинця залишилися в минулому. Зараз Соліс більше нагадує годованого і ситого кота, який живе собі спокійно в Німеччині. А щоб вирвати перемогу у братів Кличків, треба бути голодним вовком. Необхідно мати божевільну мотивацію на успіх", - сказав він.

"Багато боксерів приїжджають на бій з Кличками, як туристи - відбоксував, хто скільки може, забралв гонорар і поїхав. Взагалі зараз немає супертяжа, який володів би талантом Тайсона. Подивіться на кращі бої Майка, адже він весь час був у русі. Раз пішов, два пішов і раптом вдарив. Ось так треба битися і проти братів Кличків, з нирками, відходами, наносити удари в русі, а не стоячи. На прямій лінійці ні Володю, ні Віталія не нокаутуєш", - зазначив росіянин.

У шанси поляка Томаша Адамека, який веде переговори про поєдинок проти Володимира Кличка у вересні цього року, Бахтов теж не вірить.

"Знаєте, свого часу я тренувався у Польщі, спарингував з Сосновськи, бачив бої Адамека. Так, Томаш сильний боєць, але знову ж таки не видатний. Вважаю, що і поляк програє Кличку, якщо, звичайно, промоутери домовляться про цю зустріч", - підсумував Бахтов.

Коментарі ()