Головне

Менеджер Соліса: "Кличко - слабкий чемпіон"

13.01.2011 20:10 435 0

Віталій Кличко - слабкий чемпіон, що перемагав неважливих суперників.

Про це заявив менеджер Одланьєра Соліса Ахмет Онер, пише allboxing.ru з посиланням на arenaboxpromotion.com.

"Бої Кличків у останні роки дуже нудні. При такій якості боїв не дивно, що в США ніхто більше не цікавиться суперважкою вагою і чемпіонські поєдинки не показують по HBO або Showtime", - сказав він.

"Вперше за кілька років намічається захоплюючий і гідний бій. Я дуже цьому радий і думаю, що любителі боксу теж передчувають майбутню подію. Саме час продемонструвати Кличкам, наскільки вони переоцінені", - заявив менеджер.

"Одна німецька газета написала, що Віталій сміється над Солісом. Незабаром йому буде не до сміху. 19 березня він задихнеться від власної зарозумілості і зверхності", - продовжив Онер.

"Віталій казав, що він нібито поважає Соліса. Нехай поважає. Ми ж Віталія не жалуєм. Він - слабкий чемпіон, який перемагав неважливих суперників. Бій з єдиним справжнім супротивником - Ленноксом Льюїсом - Віталій програв, хоча Льюїс на той час був уже старий", - зазначив менеджер Соліса.

"З моменту повернення в 2008 році Віталій боксував з відбірними "мішками". Він називає себе великим чемпіоном, але він лише одноокий серед сліпців. І брат його намагається уникнути єдиного хорошого бою з Девідом Хеєм і вважає за краще боксувати з невідомо ким на ім'я Чісора", - підсумував Ахмет Онер.

Коментарі ()