Головне

Промоутер Чісори: Якщо Кличко вибере не Хея, то Дерек сильно налякав його

13.12.2010 12:48 347 0

Промоутер Дерека Чісори Френк Воррен вважає, що Володимир Кличко може вибрати у суперники Девіда Хея.

"У контракті є пункт, за яким Кличко можуть вийти з нього. Це був добровільний захист для Володимира, і це був найкращий бій, який ми могли б організувати Дереку. Не знаю, як зроблять Клички, але в цей час Дерек, протягом 30 днів, не зможе вийти на ринг.

У Володимира є місяць на те, щоб обміркувати свої подальші дії. Зараз Хей кидає йому виклик, і щось цікаве може трапитися найближчим часом . Якщо Кличко вибере Хея, я зрозумію його рішення, оскільки на цьому бою можна заробити купу грошей. Але я дуже співчуваю Дереку. А от якщо Кличко вибере в суперники не Хея, то це покаже те, що Дерек сильно налякав його", - цитує Воррена ww.sportbox.ru з посиланням на The Daily Star.

Промоутер Чісор повідомив, що у випадку відмови проводити бій, Володимир повинен буде покрити видатки Чісори на підготовка до бою. Однак не варто розраховувати на одержання повної суми гонорару.

Воррен також вважає, що якщо Кличко зустрінеться з Хеєм, то буде наполягати на проведенні бою на "Вемблі" в Англії, а не в Німеччині.

Коментарі ()