Головне

Чісора: "Кличко не хотів цього бою"

09.12.2010 13:00 323 0

Британський супертяж Дерек Чісора заявив, що в контракті на бій з чемпіоном світу українцем Володимиром Кличком, є пункт, що передбачає обов'язкове проведення поєдинку між двома цими боксерами.

Але після травми, отриманої Кличком, тепер треба зачекати і зрозуміти - коли може відбутися бій Кличко-Чісора, пише allboxing.ru, посилаючись на BoxingScene.com.

При цьому британець висловив сумнів, що Кличко хотів цього бою.

"Я думаю, що він не хотів бою. Мені дуже шкода свою команду, тому що деякі з моїх людей багато пожертвували, деякі з них залишили роботу на півтора місяці, щоб попрацювати зі мною безкоштовно, і тепер вони отримали такий удар. У нас є пункт в контракті, що бій повинен відбутися в будь-якому випадку, але тепер треба чекати і дивитися що буде далі", - сказав він.

Чісора впевнений, що бій відбудеться, але тепер він хоче не тільки бою з Володимиром Кличком, але і з його братом - чемпіоном світу в суперважкій вазі за версією WBC Віталієм Кличком, а також зі своїм співвітчизником чемпіоном світу в суперважкій вазі за версією WBA Девідом Хеєм .

"Це він запропонував мені поєдинок, і він зобов'язаний битися зі мною. Ми хочемо цього бою. Не заради грошей. Ми хотіли битися не за гроші, а за гордість - щоб довести, що ми кращі. Ми не відступимося. У будь-якому випадку він повинен провести бій зі мною, або його брат. Можливо, я навіть зустрінуся з Девідом Хеєм, тому що тепер я стукаю в великі двері і хочу великих боїв", - заявив Чісора.

Коментарі ()