Головне

Котельник: Дмитренко зробив правильно, прийнявши німецьке громадянство

27.11.2010 10:17 498 0

Екс-чемпіон світу у першій напівсередній вазі українець Андрій Котельник вважає правильним рішенням Олександра Дмитренка про прийняття ним німецького громадянства.

"Я вважаю його рішення правильним. Там він живе давно, Німеччина дала йому дуже багато. Можливо, він дійсно поставився до України непатріотично, а з іншої сторони - що вона йому дала? Чому він був змушений спочатку виступати за збірну Росії в аматорському боксі?

Україні він потрібний не був. Йому десять років обіцяли дати квартиру. Ніяких стипендій не одержував. Зараз ми, українські боксери, змушені їхати за кордон, представляти німецькі або американські клуби. Насправді Сашко від України не відмовлявся - наприклад, він сприяє фінансово в наших благодійних проектах.

Я знаю, що намагається допомагати простим людям. Тому не маю права його засуджувати. А слухати політиків ... Якщо так, то вони всі брехуни. Їхні діти вчаться за кордоном, яких я часто там зустрічаю. Усі капітали вони тримають в іноземних банках, а Україну використовують для заробітку грошей і власного "піару". При цьому всіх інших вони закликають до патріотизму. Я знаю, про що кажу, оскільки під час своєї організаційної діяльності нам доводилося мати багато справ з політиками й чиновниками", - цитує Котельника www.rivnepost.rv.ua.

Коментарі ()