Головне

Бенте: Хей не буде нам говорити, що робити

17.11.2010 08:52 357 0

Менеджер промоутерської компанії братів Кличків Бернд Бенте висловив своє невдоволення недавньою заявою чемпіона WBA у суперважкій вазі Девіда Хея про те, що він не має наміру проводити двобій проти одного із братів у Німеччині.

В інтерв'ю South London Press Хей заявив, що хоче провести головні двобої своєї кар'єри в Лондоні, на стадіоні Вемблі або O2 Arena у Гринвічу.

"Я вже говорив раніше, - цитує Бенте Boxingscene.com, - що якщо ми не одержимо половину від продажу трансляції в Англії, бою з Володимиром або Віталієм не буде. Він не буде говорити нам, що робити. Хочу чітко і ясно повторити: ми ніколи не погодимося ні на що з того, що Девід Хей запланує для нас або скаже, що нам слід робити. Ми сказали, що Англія - один з варіантів для проведення бою, але двобій буде там, де ми зберемо найбільший призовий фонд. І це не обов'язково повинна бути Німеччина. Він може пройти де завгодно. Якщо Хей збирається заявити, що бій може відбутися тільки в Англії, тоді ми навіть не будемо починати переговори", - Бенте.

Менеджер відзначив, що ця заява Хея - ще одна відмовка з метою уникнути бою з одним із братів Кличків, однак цього разу він не став звинувачувати британця в боягузтві.

"Ми вважаємо, що Хей не збирається проводити двобій проти Кличка доти, поки не виконає зобов'язання перед Sauerland Event, - відзначив Бенте. - У них залишилися права на ще один бій. Вони одержують свою частку, і, не думаю, що він хоче ділитися з ними доходом від найбільш грошового двобою своєї кар'єри. Він буде шукати ще одного легкого суперника, такого як Одлі Харрісон, або, можливо, зустрінеться з обов'язковим претендентом Русланом Чагаєвим. Однак це лише наші припущення", - цитує Бенте allboxing.ru.

Коментарі ()