Головне

У Харрісона можуть відібрати гонорар за бій з Хеєм

15.11.2010 10:18 435 0

Британська рада з контролю в боксі має намір позбавити 39-річного Одлі Харрісона його гонорару в розмірі одного мільйона фунтів стерлінгів за відсутності активності в суботньому двобої проти чемпіона WBA Девіда Хея.

Про це повідомляє allboxing.ru з посиланням на The Sun.

"Дуже складно позбавити когось гонорару лише за те, що він нічого не робив на ринзі, - сказав виконавчий секретар ради Роберт Сміт. - Однак ми безсумнівно спробуємо позбавити Одлі Харрісона гонорару, хоча б частково. Не варто забувати про те, що це стало великими розчаруванням для 22 тисяч глядачів у залі й багатьох інших, що дивилися бій по телевізору".

Нагадаємо, що Харрісон програв технічним нокаутом у третьому раунді.

Колишній промоутер Харрісона Френк Воррен повністю згоден з тим, що боксер повинен бути покараний за подібне відношення до спорту й глядачів. "Рада позбавляла боксерсов гонорарів і за менше, - відзначив Воррен. - Це просто посміховисько над фанатами, які заплатили гроші за перегляд одного із найгірших, ні, - найгіршого бою за моєї пам'яті".

"Я говорив, що в Харрісона немає бійцівського духу, - продовжив промоутер, - але я поправлю себе й скажу, що в нього він взагалі відсутній, тому що за 7 хвилин і 53 секунди він не показав абсолютно нічого, що могло б довести його присутність на рингу. Харрісон водив рукою по повітрю, начебто відганяв мух, і, справді, там було на що злетітися мухам. Вони повинні віддати ці гроші в благодійний фонд для колишніх боксерів, тому що ці хлопці набагато більше заслужили їх, ніж Харрісон".

Коментарі ()