Головне

Саліту буде тренувати наставник Кличка-молодшого

14.11.2010 11:37 292 0

Американський тренер Еммануель Стюард підготує українського боксера Дмитра Саліту до двобою з Майком Анчондо, який відбудеться 16 грудня в Нью-Йорку.

"Дмитро - гарний боксер. Він мені сподобався дуже давно, коли виграв "Золоті рукавички, - цитує Стюарда Fightnews.com. - Зараз він перебуває в гарній формі. Упевнений, що до двобою підготується на всі сто й повернеться на шлях завоювання чемпіонського пояса.

Коли Саліта програв технічним нокаутом у першому раунді Аміру Хану, усе було проти нього - поганий менеджер, нульовий промоутер. Ніколи не надаю великого значення програшам. Тому що потрібно проаналізувати причини. Якщо в боксера є талант, то з ним потрібно працювати, а не надавати значення тимчасовим невдачам.

Я почав працювати із Кличком після нокауту від Коррі Сандерса, а потім він був битий Леймоном Брюстером. І тепер, через сім років після нашого першого тренування, йому немає рівних. Точно також, я починав тренувати Леннокса Льюїса. Побувавши перший раз у нокауті, він згодом став одним із найвеличніших боксерів, - цитує Стюарта www.sportbox.ru.

Коментарі ()