Головне

Мартіросян хоче бою з Дзинзируком

02.11.2010 07:31 365 0

Американський боксер вірменського походження Ванес Мартіросян, що перебуває на третьому рядку рейтингу Всесвітньої боксерської організації (WBO) розраховує на бій за звання чемпіона світу у першій середній вазі в наступному році проти діючого чемпіона цієї організації українця Сергія Дзинзирука.

Обов'язковим претендентом на титул є екс-чемпіон світу у двох вагових категоріях американець Пол Вільямс, а на другому рядку перебуває мексиканець Хуліо Сезар Чавес-молодший.

Однак, судячи з озвучених раніше планів телекомпаній і промоутерів цих двох боксерів, жоден з них не збирається боротися за чемпіонський пояс WBO, а це означає, що Мартіросян може одержати право на чемпіонський бій проти Дзинзирука.

"Після свого грудневого бою, я збираюся наполягати на можливості поборотися за чемпіонський титул. Я роблю це не заради грошей, я хочу битися із найкращими й подивитися хто насправді найкращий. Я збираюся подарувати своїм шанувальникам бій, який вони хочуть побачити", - цитує Мартиросяна allboxing.ru.

Коментарі ()