Головне

Кличко-молодший виставив на аукціоні власну картину

01.11.2010 13:41 231 0

Картина-інсталяція від Володимира Кличка стане одним із чотирьох лотів братів, що виставляються на благочинному аукціоні, який сьогодні на Мальорці проводить Фонд братів Кличків, повідомляє "Сегодня".

Кличко створив картину, надягши боксерські рукавички, зануривши їх у фарбу й розмалював полотно й боксерську грушу. На одній він залишив яскравий відбиток правої й підписав пальцем своє боксерське прізвисько - Steel Hammer. Іншу - обробив джебом.

Крім того, брати Клички виставляють ще три лоти. Один з них - два Vip-квитка на бій Володимира Кличка проти Чісори 11 грудня, вихід в офіційній формі Кличка в ринг із чемпіонським поясом у руках і боксерські рукавички з автографом Володимира.

Інший лот - відпочинок на яхті й партія в гольф на Мальорці з Володимиром.

Третій - годинник, випущений відомою швейцарською фірмою спеціально для братів Кличків кількістю 50 штук. З молотка продадуть годинник № 43.

В аукціоні також буде виставлена ракетка Бориса Беккера й право для двох людей зіграти з ним у парному матчі, плаття власного дизайну подружжя Кличко-старшого Наталі й гітара від групи Scorpions.

Коментарі ()