Головне

Дмитренко: За ті гроші, які пропонував Кличко, нехай боксує з тінню

15.10.2010 09:01 832 0

Володар титулу чемпіона Європи (EBU) у суперважкій вазі 28-річний українець Олександр Дмитренко не планє брати участь в турнірі претендентів на бій з Володимиром Кличком, що стало вже другою його відмовою від можливого бою з Володимиром.

Про це пише Allboxing.ru.

"Я не планую брати участь у турнірі претендентів IBF. Мені спочатку не подобається ідея проведення подібних турнірів, коли його учасники підписують дуже складні контракти, які в будь-який момент можуть обернутися простоєм у кар'єрі", - сказав він.

"Погоджуючись на участь у турнірі, я б не міг проводити поєдинків поза його межами. Тобто, у разі травми мого передбачуваного суперника або перенесення бою з будь-якої іншої причини, мені залишалося б тільки сидіти і чекати, коли я, нарешті, зможу вийти на ринг", - додав він.

"Чому не влаштували умови проведення поєдинку проти Володимира Кличка 11 грудня? K2 Promotions виходила з пропозицією до моєї промоутерської компанії Universum, однак за такі гроші, які нам пропонували, нехай Володимир проводить бій з тінню. Чесно сказати, цю пропозицію просто не можна назвати серйозною, і я не розумію навіщо вони взагалі щось пропонували", - заявив Дмитренко.

Наступним суперником Дмитренка може стати поляк Альберт Сосновський, якщо у кінці жовтня будуть вдало завершені переговори щодо організації цього бою.

Коментарі ()