Головне

Харрісон: Хей мене зрадив і поплатиться за це

07.10.2010 08:36 267 0

Британський суперважковаговик Одлі Харрісон хоче помститися за зраду Девіду Хею, який колись був його другом.

"Я сам був собі промоутером. Підшукував суперників, домовлявся з телебаченням, відмовившись від промоутерських послуг. У Лондоні я знайшов вихід на телеканал BBC, і він почав спонсорувати мої шоу. Саме тоді я й познайомився з Хеєм, який брав участь в 5 з 17 організованих мною вечорів боксу. Отож, я був свого роду наставником для Девіда, навчав і показував, як працює ця система. Точно так само у свій час в усі тонкощі й премудрості боксерського бізнесу мене посвятив Леннокс Льюїс.

Хею було 18 або 19 років, і я бачив у цьому хлопці талант і прагнення пізнати бокс не тільки зі спортивної точки зору, але й з ділової. Я, можна сказати, взяв його під своє крило й почав вкладати в нього свої знання.

Згодом Хей організував свою компанію, яка одержала назву Hayemaker Promotions, і підписав контракт з телегігантом Setanta. Його справи пішли в гору, у той час як я, програвши ряд ключових двобоїв у своїй кар'єрі, втратив підтримку від телебачення й був змушений шукати нові шляхи розвитку. Саме тоді, після програного бою Мартіну Рогану в 2008-му, я звернувся до Хея за допомогою, яка полягала в тому, щоб він включив мене в андеркарт одного зі своїх двобоїв.

Він відповів, що готовий зробити це, якщо я заплачу йому грошей. Дослівно його фраза звучала так: "Плати й бийся". І це після всього того, що я для нього зробив! Це був справжній удар у спину від людини, яку я вважав своїм другом. Я знав, що наші шляхи коли-небудь перетнуться в ринзі. Багато мені говорили: "Забудь про цю витівку". Але я знав, що ми зустрінемося. І зараз, коли дата нашого двобою відома, я з великим задоволенням б'ю грушу, представляючи, що саме так я буду бити 13 листопада, - цитує Хааррісона championat.ru.

Коментарі ()