Головне

Кличко-старший готовий битися з Хеєм хоч на місяці

02.08.2010 11:43 263 0

Чемпіон світу у надважкій вазі за версією WBC українець Віталій Кличко вважає, що чемпіон WBA Девід Хей - базіка, який боїться його і його брата Володимира, чемпіона IBF і WBO.

"Я готовий битися з Девідом у будь-якому місці й у будь-який час, в Англії, у Кардиффі або навіть на Місяці, - цитує Кличка старшого Boxingscene.com.

"Я и мій брат зробили йому пропозицію два місяці тому, але не одержали на її відповідь. Чому? У цьому весь Девід! Ми прагнемо не базікати, а битися. Але всім шанувальникам боксу відомо, що він боїться нас і боїться втратити свій титул. Це в його характері.

Девід повинен зізнатися в тому, що не хоче битися із Кличко. Якщо його цікавлять гроші, що ми пропонуємо поділити порівну загальний прибуток від двобою. Я хочу відібрати в нього пояс, але розумію Девіда: він хитрий хлопчик, який насолоджується славою чемпіона світу лише тому, що не виходить проти Кличко. Він знає, що в нього мінімальні шанси перемогти кожного з нас. Він програє й Володимиру, і мені, - розповів Віталій.

Коментарі ()