Головне

Промоутери Повєткіна сподіваються, що їх боксера залишать в рейтингу IBF

24.07.2010 10:53 484 0

Команда Олександра Повєткіна сподівається на те, що росіянина не виключать із рейтингу IBF через зірваний бій із чемпіоном світу IBF/WBO/IBO Володимиром Кличком.

Про це заявив прес-секретар промуотерської компанії Sauerland Event Франк Блейдорн.

"Учора в IBF відбулися слухання, на яких був присутній, зокрема, адвокат Sauerland Event. Кожна зі сторін виклала свої аргументи. У цей час ми чекаємо рішення IBF. Ми поки не знаємо, яким воно буде. Поки Федерація лише дозволила Кличку вести переговори з іншим суперником. Але ми сподіваємося й виходимо з того, що Повєткін залишиться в рейтингу, і при цьому на гарній позиції. Рішення Федерації ми повинні одержати в писемній формі.

Наскільки мені відомо, дане рішення Федерація повинна прийняти протягом 10-ти днів, і не виключено, що це трапиться вже на наступному тижні. Якщо рішення нас не влаштує, тоді не виключено, що воно буде оскаржено.

Сподіваюся, що цей скандал завершиться якомога швидше, тому що ми повинні думати про спортивну сторону, а не про те, що хтось не прийшов на прес-конференцію. Як на мене, виключення з рейтингу за це, було б занадто серйозним штрафом", - цитує Блейдорна Sportbox.ru.

Коментарі ()