Головне

Узелков провів двісті раундів спарингів

16.07.2010 12:51 600 0
Претендент на титул чемпіона світу за версією WBA в напівважкій вазі В'ячеслав Узелков (22-0 - 0, 14) провів двісті раундів спарингів під час підготовки до бою проти чинного чемпіона Бейбута Шуменова (9-1-0, 6 КО).

Про це повідомив сам боксер в інтерв'ю газеті "Известия в Украине".

"Підготовка пройшла добре. До чемпіонського бою я підходжу у відмінній фізичній формі і з правильним настроєм душевним, за п'ятибальною шкалою готовий на "п'ятірку", - заявив вінничанин.

"Ми з моїм тренером Віталієм Вдовкіним зробили все, що було потрібно для того, щоб підготуватися максимально ефективно. Кожен етап тренувального збору пройшов за планом. Особливу увагу в цей раз я приділив спарингам - провів близько двохсот раундів тренувального бою", - додав він.

За словами нашого боксера, його спаринг-партнери намагалися імітувати стиль Шуменова.

"Готуватися мені допомагали мій одноклубник - відомий боксер напівважкої ваги із Запоріжжя Віталій Русаль, молодий важкоатлет Віталій Невеселий, найдосвідченіший львів'янин Василь Кондор, а також мій колишній суперник Вася Андріанов, який з цією метою прибув до Вінниці з Росії", - розповів Узелков.

На думку претендента, на піку можливостей він буде в бою: "Основна частина підготовки (і спаринги в тому числі) залишилася позаду. Я продовжую тренування в легкому, розслабленому режимі, і це допоможе мені досягти піку до моменту поєдинку", - сказав він.

Узелков також повідомив, що переглянув записи найбільш значущих боїв Шуменова.

"Ми з тренером чудово вивчили манеру мого суперника. Його сильні сторони  - молодість, амбітність, фізична сила та енергійність. Головна слабкість Шуменова - це відсутність великого досвіду на професійному ринзі", - підсумував Узелков.

Поєдинок Узелкова проти Шуменова в Україні транслюватиме телеканал "Інтер" як у прямому ефірі (близько п'ятої ранку в ніч з 23 на 24 липня), так і в записі.

Бій відбудеться у Лемурі (Каліфорнія, США).

Коментарі ()