Головне

НВО цікаві бої Кличків лише з Хеєм чи Адамеком

03.07.2010 14:23 317 0

Телеканалу НВО цікаві бої братів Кличків лише з довма боксерами - Девідом Хеєм і Томашем Адамеком.  Про це розповів голова спортивної редакції телеканалу НВО Росс Грінберг в інтерв'ю ESPN.com.

 "Схоже, що в США немає до цього ніякого інтересу, і схоже, що із усіх супертяжів лише Девід Хей може розбудити якийсь інтерес до дивізіону, зустрівшись із Кличком. Ми йдемо із суперважкої ваги. Бої відбуваються в Європі, вони йдуть у нас у записі.

Супертяжи втратили свою привабливість у США. Думаю, у нас є досить зірок у більш легких вагах, щоб пережити занепад суперважкого дивізіону. Вважаю, наявність сильного американського чемпіона в цій вазі повернула б інтерес, але поки це лише мрія".

За словами Грінберга, брати Клички заслужено володіють титулами, але НВО вже відмовився від купівлі призначеного на вересень двобою Володимира Кличка проти Олександра Повєткіна, і їх зацікавлять лише бої братів з Хеєм, або зустріч кожного з них трьох з Томашем Адамеком, інформує allboxing.ru. 

"Усе інше ми обійдемо своєю увагою. Було б дуже непогано, якби Клички повернулися в США й відродили інтерес до дивізіону. Нам складно підтримувати інтерес до двобоїв з Європи. Я розумію фінансовий аспект цього, знаю наскільки популярні Клички в Німеччині, і вони й далі будуть виступати там. Я розумію економічну складову їхнього бізнесу".

Коментарі ()