Головне

Промоутери Повєткіна прагнули провести бій з Кличком в Москві

01.07.2010 09:04 395 0

Компанія, яка представляла інтереси Алєксандра Повєткіна, зробила все можливе під час аукціону за право проведення бою між своїм клієнтом та Володимиром Кличком.

Про це розповів виконавчий директор Sauerland Event Кріс Майер, пише "Спорт-Экспресс в Украине".

"Sauerland Event планувала виграти аукціон, але не все склалося так, як ми розраховували. Перш за все, треба враховувати, що ми з К2 одразу знаходилися у різних ситуаціях. Кличко - чемпіон. Йому відходять 75 відсотків призового фонду, а претенденту - тільки 25", - сказав Майер.

"Якби ми виграли аукціон із своєю пропозицією, то були б зобов'язані виплатити Володимиру більше трьох мільйонів. А 25 відсотків від суми пропозиції К2, які отримає Повєткін, - це трошки більше двох мільйонів. Як бачите, ми зі своєю "маленькою" пропозицією ризикували більше, ніж вони з "великою", - пояснює директор.

"Брати Клички самі собі промоутери. Вони нікому нічим не зобов'язані, і в цьому їх перевага. Вийде зібрати більше - вони у виграші. Не вийде - в мінусі вони все одно не залишаться", - розповів Майер.

"Ми досконало вивчили ситуацію і з'ясували, що криза зачепила Росію набагато більше, ніж Німеччину. Ми й близько не були готові до того, щоб гарантувати компенсацію витрат у разі проведення бою в Москві. Ми зробили все, що можна, але цього виявилося недостатньо", - додав Майер.

Коментарі ()