Головне

Сенченко проведе бій на центральній площа Донецька

19.05.2010 17:12 537 0
Чемпіон світу за версією WBA в напівсередній вазі В'ячеслав Сенченко 30 серпня другий захист проведе на центральній площі Донецька.

Union Boxing Promotion офіційно підтвердила - суперником українця став представник Венесуели Чарлі Хосе Наварро (18-3-0, 13 КО).

Наварро - правша, є чемпіоном Федерації латинських країн за версією WBA в напівсередній вазі і має за плечима величезний досвід виступів за межами своєї країни (Німеччина, Японія, Аргентина, Панама, Колумбія).

Поєдинок стане центральним боєм міжнародного боксерського турніру серед професіоналів "Pro Boxing Show VII". В межах вечора боксу буде проведено одразу сім титульних поєдинків.

Окрім Сенченка, на донецькому рингу виступлять: чемпіон Європи EBU у напівлегкій вазі Олег Єфимович, чемпіон Східної Європи EBU у суперлегкій вазі Володимир Кравець, Інтерконтинентальний чемпіон WBC (Youth) у важкій вазі Яго Кіладзе, чемпіон Європи EBA в суперсередній вазі Сервер Ємурлаєв та Артем Карпець, який проведе свій дебютний бій за чемпіонський пояс.

Коментарі ()