Головне

Сенченко провів відкритий спаринг у Донецьку

14.05.2010 23:09 482 0
14 травня у донецькому Палаці спорту "Динамо" відбувся вечір професійного боксу компанії "Union Boxing Promotion".

Дебютант профірингу Олександр Грищук переміг Владислава Зубкова з Єнакієвого, тричі відправивши суперника у нокдаун у першому раунді.

Інший боксер-дебютант профі з компанії "Union Boxing Promotion" Олександр Єгоров впевнено переграв Хасана Вишнякова з Макіївки. Бій був зупинений у першому раунді після нокдауну суперника.

Ветеран клубу Станіслав Мердов у четвертому раунді ударом в печінку нокаутував донеччанина Романа Коновалова, однак той зумів вистояти до кінця бою. Перемога присуджена Мердов одностайним рішенням суддів.

Криворожець Руслан Щельов у 2 раунді хуком зліва відправив у нокдаун Олексія Штеплюка з Харкова. Бій зупинений у третьому раунді - технічний нокаут.

Володимир Кравець відправив Олега Толочка з Єнакієвого у нокдаун у другому раунді. Бій зупинений кутом Толочка у третьому відрізку.

Донеччанин Артем Карпець за очками здолав Андрія Данічкіна з Харкова у шестираундовому бою.

Сервер Ємурлаєв за очками переміг Артема Щеглова з Єнакієвого - бій вийшов схожим на попередню зустріч боксерів.

Станіслав Каштанов у шестираундовому поєдинку одностайним рішенням суддів переміг  Андрія Монахова Єнакієвого.

Яго Кіладзе технічним нокаутом у другому раунді переміг Сергія Шитікова з Донецька.

У межах змагань також була проведена спаррингова зустріч між чемпіоном світу WBA В'ячеславом Сенченком і Олександром Бенідзе (Київ).

Донецький чемпіон показав високий клас, тактично грамотно вибудувавши роботу в рингу. Сенченко немов по нотах розіграв восьмираундову спаринг-партію, провівши фінальну коду в красивій атаці.

Нагадаємо, 30 серпня В'ячеслав буде вдруге захищати свою світову корону в поєдинку проти претендента венесуельця Чарлі Хосе Наварро.

Крім того на турнірі в якості почесних гостей змагань були присутні віце-президент Федерації боксу України Олег Богомаз (Миколаїв) і п'ятикратний чемпіон Європи EBU Олег Єфімович.

Коментарі ()