Головне

Тайсон готується до поєдинку?

10.05.2010 16:24 346 0
Колишній чемпіон світу в надважкій вазі американець Майк Тайсон знову з'явиться на телеекранах.

Як повідомляє ІТАР-ТАРС, Тайсону запропонували 30 млн доларів за участь у новому телевізійному реаліті-шоу. За задумом проекту, камери будуть стежити за тим, як Тайсон тренується до поєдинку, який може бути показаний по телеканалу в прямому ефірі.

"Суперник вже обраний. Я сумніваюся, що Тайсон відмовиться від цієї пропозиції", - заявило джерело, близьке до боксера.

Поки незрозуміло, за якими правилами пройде цей бій. Спочатку передбачалося, що це буде боксерський поєдинок, проте джерело підтвердило, що суперник має відношення до боїв змішаного стилю.

В минулому Тайсон неодноразово проявляв інтерес до цього виду єдиноборства і навіть отримав пропозицію провести поєдинок з відомим бійцем Бобом Саппом. Джерело категорично спростував припущення, що Тайсон має намір продовжити боксерську кар'єру.

На днях Тайсон відвідав у якості гостя бій між американцями Флойдом Мейвезером і Шейном Мозлі і, на подив багатьох, виглядав значно схудлим. За словами джерела, Майк втратив у вазі близько 45 кг. Тайсона надихнула нова пропозиція і єдиною перешкодою є відсутність промоутерської ліцензії на організацію такого заходу, пише Fightnews.

Коментарі ()