Головне

Волков і Дерев'янченко здобули перемоги на матчі Всесвітньої боксерської серії

30.04.2010 09:48 361 0

У Баку відбувся показовий матч Всесвітньої боксерської серії - змагань, що проходять під егідою Міжнародної федерації любительського боксу (AIBA) за правилами, наближеним до професійних.

У матчі взяли участь міжнародні команди "синіх" і "червоних", складені, відповідно, з боксерів Європи та Америки (посилених одним європейським боксером). З рахунком 4:1 перемогу в матчі здобула команда "синіх", повідомляє allboxing.ru

У ваговій категорії до 54 кг українець Віталій Волков отримав перемогу над Денисом Макаровим з Німеччини. У вазі до 73 кг українець Сергій Дерев'янченко здобув перемогу над бразильцем Ямагучі Фалькао.

Регулярні матчі Всесвітньої боксерської серії повинні стартувати восени поточного року. Передбачається, що сезон матчевих зустрічей триватиме з листопада по березень. Нагадаємо, що у Світовій серії боксу беруть участь дванадцять команд по п'ять боксерів, розділені на три континентальні зони: Європа, Азія і Америка.

Двобої складаються з п'яти раундів тривалістю по три хвилини, спортсмени боксують без шоломів і майок. Кожна команда проводить по 12 матчів у рамках групи (двічі зустрічаючись з кожною командою змагається у себе вдома і ще двічі - на виїзді).

Команди, що зайняли перші два місця в групах, виходять у фінальну стадію змагань. За задумом AIBA ці змагання, учасники яких будуть отримувати значні грошові призи (називалися суми до 375 тисяч доларів за підписання трирічного контракту), повинні запобігти переходу сильних боксерів-любителів у професіонали.

Коментарі ()