Головне

Рагозіна: Пробила "двійку" - і кавалер лежить, відпочиває

29.04.2010 14:11 232 0

Абсолютна чемпіонка світу з боксу, росіянка Наталья Рагозіна свого часу спарингувала з найвідомішими російськими боксерами - Валуєвим і Повєткіним.

Про це спортсменка розповіла в інтерв'ю "Комсомольская правда в Украине".

"Попрацювати зі мною приїжджали і Саша Повєткін, і Федір Ємельяненко. Причому вони не в якості "мішка" по рингу ходили: давали і мені попрацювати, і самі показували свої фішки. Сильно, звичайно, не били, інакше б від мене мокре місце залишилося.

Єдиний, з ким я в спаринг не встану, так це Коля Валуєв. Ми якось з ним вирішили пограти у квача - хто зуміє торкнутися плеча суперника. Він трохи зачепив, але мене так трусонуло, що ледь плече не відвалилося. Ми ці ігри швидко згорнули", - згадує Наталья.

Крім того, Рагозіна розповіла про свої сутички поза межами рингу.

"За кермом я вісім років. До цього я користувалася метро, але там дівчині дуже неприємно їздити. Мене ображали, ланцюжок зривали, бувало, якийсь дурень починав чіпати в натовпі або з розмовами ідіотськими липнути. Доводилося пускати в хід кулаки.

Пробила "двійку" - і кавалер лежить, відпочиває. Потім мені набридло битися в метро, і я вирішила накопичити гроші і купити собі машину. З тих пір я в метро не спускаюся.

Я тепер чоловіків не б'ю. Мені мій улюблений чоловік сказав: "Наташа, не треба розпускати руки. Це некрасиво". Я зрозуміла, що він має рацію. Останній раз я руку на чоловіка підняла, коли на морі відпочивала.

Там веселий молодий чоловік попався, все не вірив, що я чемпіонка. Каже: "Не повірю, поки не покажеш, як ти б'єш. Ну вдар мене". Мені врешті-решт це набридло, я вдарила ... Він повірив", - розповідає Рагозіна.

Коментарі ()