Головне

Чемпіонат світу (молодь). Четверо українців здобули перемоги

27.04.2010 14:06 281 0

У столиці Азербайджану Баку триває чемпіонат світу з боксу серед молоді.

У другий день змагань на ринг виходили п'ятеро українців, повідомляє сайт ФБУ.

У ваговій категорії до 48 кг Якуб Кадиров нічого не зміг протиставити боксеру з Гани Сулеману Теттену. Підсумковий рахунок 10:4 на користь ганця.

Першу перемогу на змаганнях здобув українець Антон Коссе (до 54 кг). В кожному з раундів Антон домінував на ринзі, що дозволило здобути впевнену перемогу над боксером з Алжиру Касіла Кінзі. Рахунок 12:4 на користь українця.

Також впевненою перемогою відзначився й Дмитро Черняк (Україна, до 60 кг.). Боксер з Туркменістану Сеньяр Сепаєв нічого не зміг протиставити Дмитру, що призвело до поразки 11:0. Отож, Дмитро впевнено проходить до наступного раунду змагань.

Найбільш важко перемога далася Михайлу Селіванову (до 75 кг). У напруженому поєдинку проти іранського боксера Мірдароша Хасеіні Кейваша, Дмитро здобув вольову перемогу з рахунком 5:3.

Підтримав переможну ходу українських боксерів Армен Симонян (до 91 кг.). У своєму першому поєдинку на змаганнях Армен розбив боксера з Азербайджану Хаджибабу Хаджибабаєва. Після фінального гонгу було зафіксовано впевнену перемогу Армена з рахунком 13:5.

Коментарі ()