Головне

Володимир Кличко: "Невдаха" Хей не хоче битися зі мною

16.04.2010 10:10 412 0

Чемпіон IBF і WBO у надважкій вазі Володимир Кличко вважає, що в чемпіона WBA Девіда Хея не вистачить сміливості підписати контракт на об'єднавчий бій з ним.

"Розумію, що йому страшно. Але він міг би зібратися, можна адже виграти випадковим ударом або ще якось. Думаю, він боїться й не захоче ризикувати, але для мене важливо просто дати зрозуміти, що нашому бою нічого не заважає. Не заплановано ніяких інших боїв. Грошей буде досить обом.

Йому варто просто виконати обіцяне. У кожної вагової категорії повинен бути справжній чемпіон, а як він може називати себе чемпіоном, якщо відмовляється битися зі мною?, - розповів Кличко в інтерв`ю АР.

Також українець висловив сумніви, що минулорічний бій з Хеєм був скасований через травму британця.

"Очевидно, що в нього не було ніякої травми спини, він просто брехун. Я хочу проводити двобої, тому не збираюся покладатися на слово брехуна, який обіцяє вийти проти мене в наступному бої. Але коли хтось багато говорить, люди починають йому вірити. Тому я прийняв рішення відійти від свого традиційного стилю спілкування й заявити максимально прямо: Девід "Невдаха" Хей не хоче битися зі мною".

allboxing.ru

Коментарі ()