Головне

Сіллах: Сфотографуватися зі мною вишикувалася ціла черга "бабусь"

07.04.2010 15:57 426 0

Український боксер Ісмаїл Сіллах, який завоював пояса чемпіона NABF, впевнений що це лише початок його кар'єрного зростання.

Про це Ісмаїл розповів в інтерв'ю "Блику".

"Думаю, тут можна провести аналог з поясом інтерконтинентального чемпіона. Завоювання пояса чемпіона Північно-американської боксерської федерації для мене - стартовий майданчик для входу в елітний клуб.

До речі, після бою зі мною і моїм поясом активно намагалися сфотографуватися екс-зірки Playboy, які сиділи у VIP-ложі. Ціла черга "бабусь" віком від 40 років вишикувалася. Я був здивований такою увагою", - зізнався боксер.

Також Сіллах поділився враженнями від поєдинку з Даніелем Джудою.
  
"Чесно кажучи, розраховував розтрощити Даніеля Джуду ближче до середини бою. Разом зі своїм наставником Шадідом Сулукі ми розробили наступну тактику: я повинен був своєю активністю на рингу вимотати американця.

А до шостого раунду "замочити" його. Фізично я був чудово підготовлений, тому в результаті поєдинку не сумнівався.

Вже в самому кінці стартової трихвилинки ми з ним зіткнулися головами. Я уважно переглядав відео бою - думаю, Даніель зробив мені розсічення ненавмисно.

У перерві між раундами, чесно кажучи, я переживав, що якщо кров піде з новою силою, лікар мені не дозволить вийти на ринг. А за правилами, в цьому випадку, якщо розсічення отримано в перших чотирьох раундах бою, поєдинок визнається таким, що не відбувся.

Ось з цього приводу я й хвилювався - адже пройшов місячну підготовку до бою. Не вистачало, щоб через розсічення вся ця робота пішла нанівець.

Я відразу пішов в атаку. Непогано потрапив, відправив Джуду в нокдаун. Коли Даніель встав, продовжив атаки. Відправив американця в ще один нокдаун, після чого рефері в рингу зупинив бій. Це вже моя 11-та перемога нокаутом в 12 боях", - підсумував український боксер.

Коментарі ()