Головне

Романчук хоче виступити на Олімпіаді у Лондоні

07.04.2010 10:10 592 0

Відомий російський боксер Роман Романчук заявив про бажання відновити спортивну кар'єру, в якій була зроблена велика перерва через судову справу в обвинуваченні в убивстві.

Перший бій після довгої перерви Романчук планує провести у вересні 2010 року в рамках чемпіонату Росії з боксу, повідомляє видання Fight Magazine. Також, за інформацією видання, метою Романчука є виступ на Олімпіаді-2012.

"Багато хто вважає, мовляв, Романчук ще нічого не довів. Заявив про повернення, але з 2008 року ніде не виступав і нічого не вигравав. Знаєте, я з ними погоджуся. Мені дійсно є що доводити своїм уболівальникам і тим, хто в мене не вірить. Чекайте вересня", - заявив Романчук.

Нагадаємо, що в липні 2008 року під час олімпійських зборів у Владивостоку Романчук був арештований після інциденту, у результаті якого загинув місцевий житель. У грудні минулого року Фрунзенський районний суд Владивостока присудив боксера Романа Романчука за вбивство по необережності до одному року й двох місяців позбавлення волі й звільнив його в залі суду, оскільки боксер відбув цей строк у ході слідства, повідомляє championat.ru.

Коментарі ()