Головне

Хей: Якщо я буду бити Кличків тими ж ударами, що і Руїза, вони обидва впадуть

05.04.2010 17:13 505 0

Після успішного захисту свого титулу WBA в надважкій вазі британець Девід Хей заявив про наміри провести об'єднувальний поєдинок проти одного з братів Кличків.

"Я хочу об'єднати титули в надважкому дивізіоні і завоювати інші чемпіонські звання. Якщо я буду бити Кличків тими ж самими ударами, що діставалися Джона Руїза, вони обидва впадуть", - цитує Хея BBC Sports.

Хей також відзначив, що його самого не так вже сильно цікавлять великі гонорари, головне для нього - залишити слід в історії, повідомляє allboxing.ru

"Я думаю лише про те, щоб стати найкращим боксером. Я хочу зустрітися з братами Кличко не заради грошей, а щоб довести, що сильніше мене нікого немає. Після перемоги над ними гроші прийдуть самі, але для мене важливіше всього слава і слід в історії", - сказав він.

Однак для того, щоб такий бій відбувся найближчим часом, Хею залишається сподіватися на те, що Ніколай Валуєв, якого британець переміг у листопаді минулого року, не захоче використовувати своє право на матч-реванш.

"За наявності вибору я б не хотів, щоб мій наступний бій був проти Валуєва. Ми відпочинемо кілька днів, а потім зробимо заяву. Організувати найкращий бій з можливих - це мій обов'язок", - відзначив Хей.

Нагадаємо, раніше британець заявляв про бажання зустрітися з обома Кличками, з Володимиром - уже восени.

Коментарі ()