Головне

Сіллах: У США не можуть змиритися з тим, що брати Клички бомблять всіх американців

03.04.2010 13:35 463 0

Володимир Кличко не використовує весь свій техніко-тактичний арсенал в бою.

Так вважає український боксер Ісмаїл Сіллах (11-0-0, 10 КО), який 3 квітня вийде на ринг проти американця Даніеля Джуди (23-4-3, 10 KO).

Напередодні бою з Даніелем Джудою українець поділився враженнями про поєдинок Володимира Кличка і Еді Чемберса, пишуть "Факты и комментарии".

"Дивився інтернет-трансляцію бою Володимира Кличка з Едді Чамберсом. Чесно кажучи, той факт, що жоден американський канал не показував бій за звання чемпіона світу в надважкій вазі, де один з учасників поєдинку - американець, неприємно здивував .

Думаю, у США не можуть змиритися з тим, що брати Клички бомблять всіх американців в надважкому дивізіоні. Тільки кого-то разрекламують як останню американську надію , відразу за справу беруться Віталій з Володимиром, які вказують цій надії своє місце.

Думаю, брати Клички все одно увійдуть до Зали боксерської слави. А те, що говорять про нудний стиль Володі - нісенітниця. Тому що він вміє на рингу все.

Кличко-молодший дійсно не використовує весь свій техніко-тактичний арсенал в бою. Але тільки тому, що йому вистачає для перемоги над суперником прямих ударів. Скептики кажуть, що бої українця зовсім не видовищні. Але для того щоб вони виглядали, потрібне бажання обох боксерів", - вважає Ісмаїл.

Коментарі ()