Головне

Тренер збірної України: У нас будуть медалі на чемпіонаті світу

27.03.2010 12:26 358 0

11 українських боксерів готові дати бій усім суперникам на молодіжній першості планети, яка з 23 квітня по 1 травня відбудеться у Баку (Азербайджан).

Про це заявив головний тренер молодіжної збірної України Валерій Хлистов.

"Ми провели колосальний обсяг роботи. І найголовніше - зробили все можливе аби як слід підготуватися до чемпіонату світу. Нещодавно ми повернулися з Алушти, де проходив перший тренувальний збір. Результатами роботи я залишився повністю задоволений.

Усі спортсмени, які були викликані на збір, приїхали і на славу попрацювали. А вже зараз у нас розпочинається другий етап, який буде зосереджений на спеціальній фізичній підготовці. Хлопці стоятимуть у парах, відпрацьовуватимуть техніку.

На 11 квітня у нас запланований від'їзд до Азербайджану, де проведемо заключний етап підготовки. В Баку ми хочемо провести матчеву зустріч з Азербайджаном, з яким ведемо переговори. А 23 квітня розпочнеться найцікавіше.

Наша команда у складі 11 боксерів розпочне свої виступи на змаганнях. Відносно медалей можу сказати лише одне - вони у нас будуть.

Непоганим результатом стане для України комплект з трьох нагород, який нам дасть можливість виступити на перших в історії молодіжних Олімпійських Іграх у Сінгапурі", - цитує Хлистова сайт Федерації боксу України.

Коментарі ()