Головне

Стюарт: Кличко нокаутує Хея не пізніше четвертого раунду

26.03.2010 11:04 433 0

Володимир Кличко у випадку проведення поєдинку з Девідом Хеєм нокаутує британця.

Про це заявив тренер українського боксера Емануель Стюарт, інформує allboxing.ru.

"Дуже хотілося б побачити цей поєдинок, оскільки Девід Хей і Володимир Кличко - єдині важкоатлети, що володіють вибуховою силою: швидкістю і разовим нокаутуючим ударом.

Володимир нокаутує його не пізніше четвертого раунду, оскільки Хей - один з небагатьох людей, по відношенню до яких Володимир налаштований вороже.

Він буде діяти дуже агресивно, приблизно як у другому поєдинку з Крісом Бьордом. Але я думаю, що до нокауту або іншого фіналу це буде видовищний і захоплюючий бій. У ньому зійдуться два боксера, відомі своєю вибуховою силою, швидкістю і слабкими підборіддями, так що бій буде захоплюючим.

Але я вважаю, що габарити Володимира, його сильний джеб, а також чудова здатність завдавати короткі сильні удари обома руками - все це створить для Хея занадто багато проблем, які він не зможе подолати. Хоча якщо він спіймає Володимира, то може нокаутувати його, оскільки він б'є сильно, швидко і багато.

Варто йому вийти на дистанцію, як він починає викидати удари. Він не вагається, тому, як шанувальник боксу, я хотів би бачити цей бій", - зазначив Стюарт.

Оцінюючи перспективи Хея в поєдинку проти Джона Руїза, Емануель Стюард заявив, що вважає британця фаворитом, але не надає йому значної переваги:

"Вважаю, Девід виграє, оскільки на його боці швидкість і молодість. Це його місто, його батьківщина, його публіка. Ситуація, динаміка - все на його боці. Однак Руїз - непоганий боєць, він справжній важковаговик, у нього хороший підборіддя, і я не думаю, що Девід має таку саму здатність рухатися і такий же координацією, як Рой Джонс, щоб протягом дванадцяти раундів рухатися і не пропускати ударів.

Справа в тому, що його головна проблема - підборіддя. Коли він опинився в нокдауні в бою проти Монте Барретта, я був розчарований. Багато хто вважає, що він просто вийде і знищить Руїза. Можливо, так і станеться. Я б хотів, щоб так сталося. Але я віддаю йому лише невелику перевагу", - каже фахівець.

Коментарі ()