Головне

Валуєву сподобався бій Кличка

23.03.2010 10:48 406 0
Російському надважковаговику Ніколаю Валуєву сподобався бій Володимира Кличка проти Едді Чемберса.

Про це екс-чемпіон світу WBA заявив у коментарі виданню Ruslife.eu, повідомляє Чемпионат.ру.

"В цілому, бій мені сподобався, Кличко дуже впевнено провів цей поєдинок, повністю контролюючи хід подій на рингу. Особливо в нього виходили комбінації лівою-правою. Іноді вони проходили просто класно", - сказав боксер після поєдинку чемпіона світу в надважкій вазі за версіями IBF, IBO та WBO проти претендента з США.

На думку Валуєва, Чемберс не виглядав надто різноманітно, а бути різноманітним йому не дозволяв Кличко.

"Володимир боксував у своїй звичній, ефективній манері і не дозволив американцю повністю розкрити свій потенціал", - додав підопічний Дона Кінга.

"Чемберс - хороший боксер, швидкий, пластичний, чутливий. Завдяки цим якостям він не пропускав багатьох ударів. Проте американська манера уникати панчів, працюючи корпусом, в бою з Кличком зіграла з ним злий жарт.

З боксером, у якого такі довгі руки, як у Володимира, складно працювати весь час у подібній захисній стійці. Кличку потрібно було зробити лише крок або навіть півкроку, і він уже міг пробити захист Чемберса. У результаті багато його "двійки" досягали мети. До речі, коли Чемберс перебував у русі, він практично не пропускав ударів", - цитує Валуєва видання.

Коментарі ()